Behandling af neglesvamp

Neglesvamp er svær at komme af med

Negle som er angrebet af svamp er ofte ikke særligt kønne, de kan godt lugte lidt og under tiden kan neglen være så skadet så den også slider unødigt på sko og strømper. Neglesvamp behandles  ved at fjerne den del af neglen som er angrebet af neglesvamp.  Det beskadiget område fjernes og kanter rundes af, så resten af ikke har generende kanter eller hjørner, der kan ødelægge strømper og sko. Jeg fjerner den synlige del af svampeneglen og efterlader neglen uden kedelige kanter som kan ødelægge sko og strømper.
Du kan med fordel supplere min kosmetiske behandling af neglesvampen med håndkøbsmidler til lokalbehandling. Hos din læge kan du forhøre dig om tabletbehandling.

Undgå den traditionelle tabletbehandling mod neglesvamp

Den traditionelle tabletbehandling mod neglesvamp er ofte med bivirkninger. Patienter med nedsat nyrefunktion må ikke behandles med tabletter. Derfor kan jeg tilbyde dig den nye behandlingsform PACT®MED med gel og lys som kun virker lokalt. Så du undgår de kedelige bivirkninger som tabletbehandling kan give. Har du mistanke om neglesvamp, så kom til en konsultation. Her vil jeg tage en prøve af de negle, som kan være angrebet af neglesvamp. Prøverne skal afleveres til din egen læge for, at det kan afgøres, om der er tale om neglesvamp. Er resultatet positivt, udarbejder vi en behandlingsplan for til dig.              

  Svampeangreb af middelsvær grad                            

Behandlingen: Først fjernes al det synlige svampeangreb af neglen med fræser. Derefter påfører jeg en særlig gel, som øger svampens modtagelighed for lys. Når gelen har virket i 10 min., belyses din negl i 9,5 minut. Behandlingen gentages 2 gange indenfor en uge. Efter 4 uger kommer du igen og får foretaget endnu en behandling. 3 måneder efter sidste behandling kommer du til et eftersyn.

Svære tilfælde kræver en ekstra behandling efter 3 måneder.

Alle patienter får et individuelt tilrettelagt forløb med journal og behandlingsplan som bl.a. indeholder anvisninger til egenbehandling, som er en meget vigtig del af behandlingen. Egenbehandlingen er en betingelse, for at vi sammen kan komme neglesvampen til livs.

I 80-100 % af tilfældene med neglesvamp – også kaldet onychromykose, vil der være klinisk synlig helbredelse. Dem der ikke opnår fuld helbredelse, vil opleve en forbedring af neglens tilstand, som vil være mulig at fastholde ved genbehandling med jævne mellemrum.

Pris: Konsultation 150 kr.

PACT®MED – forløb med 4 behandlinger og kontrol efter 3 mdr. (inkl. konsultation) 1180 kr.

Prisen er for en negl med let til middelsvær angreb af svamp.  

Se mere om behandlingsproceduren (youtube video)

Læs mere på PACT Fungal Nail Treatments Facebook side.

Læs hvad Sundhed.dk skriver om neglesvamp