Indlæg

Indlæg har til formål at forbedre din gang-afvikling og eller mindske smerter i fødder, knæ eller hofter.  Dette gøres ved at rette op på fejlstillinger; eksempelvis nedsunken forfod, som er den hyppigste fejlstilling. Gigtramte fødder kan også have glæde af indlæg, fordi de kan understøtte ømme led og fordele tryk så gangen bliver mindre smertefuld.

Et indlæg kan være korrigerende, støttende, op-trænende eller aflastende. Patienter med fuld bevægelighed i leddene kan med fordel træne fodens muskler sammen med indlægget. Ved slidgigt i knæ kan indlæg være et alternativ til John Joy som kan udskyde operationen en godt stykke tid. 

Hold øje med klinikkens hjemmeside eller Facebook og se hvornår vi holder en dag med gratis undersøgelse og skanning. Kan du ikke vente, så ring og book en tid til undersøgelse. Det koster 400 kr som dog modregnes i prisen, hvis du køber indlæg. 

Klinikken fører kvalitetsindlæg. Indlægget fremstilles til dig efter en grundig undersøgelse, samtale og skanning af dine fødder. Derfor er indlægget et individuelt udarbejdet ortopædisk indlæg.

Indlæg findes i flere forskellige prototyper. Der findes et til pæne sko som er meget tyndt. Et til aktive sportudøvere, som kan klare de hårde stød og den store svedproduktion. døjer du med hælspore? Et indlæg kan hjælpe dig til smertefri gang. De forskellige funktioner kombineres på kryds og tværs for at du kan få det indlæg, der passer til dine fødder og dit behov. 

Vil du vide mere?

Pris: 1800 kr uanset type

Har du bestilt et indlæg:

Når du skal hente det, så medbring 2-3 par af de sko du bruger mest. Vi ser på hvordan du får udnyttet dine indlæg bedst muligt.

Har du købt indlæg:

Pas på dit indlæg – det passer på dit bevægeapparat

 Vask det i hånden med opvaskemiddel eller håndopvaskemiddel efter behov. Ved problemer med fodsvamp kan indlægget sprayes med desinficerende væske eller skylles i atamon – husk at behandle hele skoen. Må kun lufttørre i skyggen; så brug ikke tørretumbler, radiator eller hårtørrer.

 Husk også at tage indlægget ud af skoen jævnligt. Ryst indlægget og tøm skoen for små sandkorn eller lignende, som kan forårsage skade på indlægget. 

 Bruger du indlægget uden strømper, så vær opmærksom på, at hård, tør hud kan skade på indlæggets dæksål, så plej dine fødder med en god creme, som holder huden blød. 

Ring eller skriv hvis du har spørgsmål

Statsautoriseret fodterapeut Aase Kaspersen, Planetvej 9, 9200 Aalborg SV,

Tlf.: 26 44 93 56 , e-mail: fodterapi@godtgaaende.dk