Andet

Neglelak

Flotte nylakerede tæer er det fuldendte punktum for en behandling. Derfor kan jeg nu tilbyde dig at lægge neglelak på for dig. Jeg har et lille udvalg af de populære TNS-lakker. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage din yndlingsfarve med og få lagt på.

Pris for påfør lak med gel: 120 kr.

Paraffinbehandling

Til patienter med gigt i hænder og fødder tilbyder klinikken medicinsk paraffinbehandling. Mange gigtpatienter oplever en længerevarende forbedring i form af mindre smerte i de ømme led samtidig med, at huden bliver dejlig blød og mindre modtagelig for infektion efter en behandling.

Til kunder uden gigt, tilbydes behandlingen som en wellness-behandling . Oplev hvordan varmen for fra paraffinen får dine muskler til at slappe af. Efter behandlingen har du en dejlig blød og lækker hud med nedsat risiko for infektioner.

Pris: Ring og få et tilbud som er afpasset dine behov og ønsker. fra 140 kr

Pigeaften

Er i nogle veninder der mødes en gang i mellem for at hygge jer lidt, så kan jeg tilbyde jer en andreledes aften. Jeg kommer ud til jer og fortæller jer om hvad en statsautoriseret fodterapeut kan tilbyde af behandlinger. I får hjælp til hvad i selv kan gøre for at passe på jeres fødder og forebygge nogle af de mest almindelige fodlidelser. Er der behov for et kik på nogle fødder, så vil der også være tid til lidt individuel vejledning.

Pris: Variabel så ring og hør nærmere for et konkret tilbud.

Statsautoriseret fodterapeut Aase Kaspersen, Planetvej 9, 9200 Aalborg SV.
Tlf.: 26 44 93 56, e-mail: fodterapi@godtgaaende.dk